Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
12 Apr 2019

Shoppen in Culemborg: Moes & Griet, dé cadeauwinkel

Shoppen in Culemborg is nog nooit zo leuk geweest! Ben je op zoek naar hét cadeau voor je partner, beste vriendin of een geschikt verjaardagscadeautje, dan ben je bij Moes & Griet aan het juiste adres.

Moes & Griet, is niet alleen een modern interieur styling- en adviesbureau maar ook de perfecte cadeauwinkel waar je kan shoppen in Culemborg. Moeder Marion ('Moes) en dochter Annelot ('Griet) staan 5 dagen per week voor jou klaar!

Naast onze persoonlijke online service is het dan eindelijk mogelijk om jullie te ontmoeten in onze fysieke winkel. In onze winkel kun je op je gemak lekker rondneuzen naar het perfecte cadeau of een stijlvol woonaccessoires.

shoppen in culemborg     shoppen in culemborg    Cadeauwinkel culemborg

Stijlvolle mini boutique

Vanaf nu hoef je niet meer naar grote steden als Utrecht of Amsterdam om te shoppen voor grote bekende merken. Moes & Griet verkoopt merken zoals Uashmama, Kitchen Trend, The Beach People, House Doctor, Gusta, Urban Nature Culture, Crispsheets, House in Style en veel meer in haar gezellige en stijlvolle boutique shop.

winkelen culemborg

Shoppen in Culemborg: cadeaus voor haar

Een leuk cadeau vinden kan lastig zijn maar je kunt bij Moes & Griet terecht voor de meest uiteenlopende cadeaus. En als je er niet helemaal uitkomt, dan helpen Moes & Griet je graag een handje.

Verras je moeder met het mooiste servies voor een perfecte gedekte ontbijt tafel. Of maak een vriendin blij met prachtige sieraden als gouden zegelringen en minimalistische kettinkjes die je makkelijk met elkaar mix & match. Een bijpassende ansichtkaart van The Apricot Memoirs, met lieve gedichtjes en kleurrijke regenbogen, geschreven door de getalenteerde Australische Tess Guinery, maakt het cadeautje helemaal af. Of is er baby op komst? Ook voor kraamcadeaus ben je bij ons aan het juiste adres.

shoppen in culemborg     shoppen in culemborg    shoppen in culemborg

Shoppen in Culemborg: cadeaus voor hem

Aan de heren is ook gedacht bij Moes & Griet. Maak jouw keukenprins blij met een stoere leren keukenschort of een heerlijk kookboek waarmee de heerlijkste culinaire creaties op tafel kunnen worden getoverd. Meer op zoek naar een cadeau voor op kantoor? We hebben een ruime keuze uit laptop hoezen en stoere notitieboekjes.

Kan je nou echt niet kiezen? Geef hem een bon cadeau en laat hem eenvoudig zelf kiezen.

Waanzinnige wooncadeaus

Ben je meer op zoek naar een passend cadeau voor in huis? Moes & Griet heeft een grote collectie hippe opbergmanden & sfeervolle woonaccessoires die je nergens anders vindt in Culemborg.

Wist je dat er afgelopen maand een extra reden is bijgekomen, om bij ons te shoppen in Culemborg? De persoonlijke Moes & Griet collectie is gelanceerd! Denk aan fijne basics voor een tijdloos interieur zoals kussens of een heerlijk plaid voor op de bank. Een collectie die wij vol liefde aan jou presenteren!

woonwinkel culemborg   kadowinkel culemborg   Shoppen in culemborg 

interieur culemborg

Gezellig shoppen bij Moes & Griet

Moes & Griet is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Wil je een keertje buiten deze tijden shoppen? Geen probleem, wij denken graag met je mee. Het enige wat je moet doen is vooraf even contact met ons opnemen  en dan bekijken we met alle liefde naar de mogelijkheden. Bovendien stelt Moes & Griet met liefde mooie cadeaupakketten samen, die ideaal zijn als relatiegeschenk. Voor elke budget!

Je vindt onze nieuwe winkel aan de Staalweg 7 in Culemborg. We zitten verstopt op het industrieterrein, maar wacht maar tot je bij ons de drempel over bent! Het fijne aan deze locatie is dat je gratis voor de deur kan parkeren en we zijn super makkelijk te bereiken. Nog meer shopgemak! Je vindt ons achter de Kwantum & de Leen Bakker.

Kom gauw shoppen in de leukste cadeauwinkel van Culemborg! We hebben een (h)eerlijke cappuccino voor jou klaarstaan. Zien we je snel?
Tot snel in onze cadeaushop in Culemborg!

Liefs,

Moes & Griet

shoppen in Culemborg

Alvast online wat inspiratie opdoen?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
[powr-popup id=fe31d25c_1536594667]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »