Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
19 Sep 2021

10x de leukste bedankjes!

Dinsdag 21 september wordt de eerste Nationale Bedankdag in Nederland gevierd. Dit is een initiatief van Merci. Zij hebben dit bedacht om vrienden en familie te bedanken voor momenten waarop ze er voor je zijn of dingen die ze voor je doen. En wij, Moes & Griet vieren dit graag mee!

Hieronder hebben wij 10x de leukste bedankjes voor je op een rij gezet (onder de €30,-)! 

1| Paper Bag Terracotta - Plantenzak

Deze terracotta-kleurige paper bag van Uashmama is een echte musthave voor in de keuken, woonkamer of slaapkamer! De paper bag is verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. 

 

 

2| Handgeschilderde Kom

Hoe gaaf is dit handgeschilderde kommetje? Zowel te gebruiken als woonaccessoire of voor het serveren van kleine gerechten. Het schaaltje is gemaakt van aardewerk en heeft een organische ronde vorm. De blauwe figuurtjes op het kommetje zijn met de hand geschilderd, waardoor ieder item uniek is.

 

 

3| Opbergpot Marmer

De keuken of badkamer verdient af en toe ook wel iets moois, dat zit helemaal goed met deze mooie voorraadpot van marmer. Bijvoorbeeld perfect voor in de keuken voor: koffie, thee of z'n/haar favoriete kruiden. Liever een cadeau geven voor de badkamer? Dan is deze marmeren pot met houten deksel ideaal voor het opbergen van watjes, elastiekjes, sieraden of zeep.

 

 

4| Een boek! Wonen met planten

Dit boek is een pérfect bedankje voor een planten-liefhebber. Dé nieuwste woontrend: vetplanten, air planten en cactussen Wonen met planten is een prachtig én tegelijkertijd praktisch boek over alles wat je wilt weten over vetplanten, luchtplanten, cactussen en andere tropische planten. 

 

 

5| Decoratie ster Bright

Wil je iemand bedanken die jouw ster aan de stralende hemel is? Dan is dit cadeau een mooi gebaar. De ster is gemaakt van Capiz. Capiz is een platte, oesterachtige schelp, die in grote hoeveelheden voorkomt in de wateren rond de Filipijnse eilanden. De schoongemaakte schelpen worden week gemaakt, om de juiste mal 'gevouwen', gedroogd, gelamineerd en gedecoreerd. Kleine familiebedrijven in Cebu maken de producten. Een deel wordt geproduceerd in de 'Cottage industry' oftewel thuiswerk.

 

 

6| Opvouwbaar windlicht Zwart

Dit stoere zwarte opvouwbare windlicht is dé finishing touch voor ieder interieur. Sfeervol tijdens feestjes maar net zo mooi voor die knusse avond op de bank. Dit windlicht is ook beschikbaar in het goud.

 

 

7| Dankbaar omdat je áltijd welkom bent tijdens de borrel?

Deze mooie borrelplank is perfect voor de gezellige avonden met vrienden & familie. De plank is gemaakt van acacia hout, waardoor deze plank een natuurlijke uitstraling heeft.

 

 

8| Iemand bedanken voor een mooi moment?

Maak het persoonlijk en lijst 'die ene mooie foto' in met dit lijstje. Dit lijstje heeft een gouden rand, net zoals dat ene mooie moment...

 

 

9| Waxinelichthouder Ebony voor maar €9,95

Deze waxinelichthouder brengt glas en goudkleurig ijzer samen, met sterke, ijzeren lijnen die de voet naar de kaars dragen - een lichtdrager. Het is een geweldig cadeau voor iedereen die wat licht nodig heeft in die donkere dagen van de komende herfst en de winter. Het glas is gemaakt van 70% gerecycled glas en 30% vers glas.

10| Geef een giftcard cadeau

Op zoek naar een mooi & origineel cadeau maar kom je er na deze 10 tip écht niet uit? Geef een bon cadeau en laat de ontvanger eenvoudig zelf kiezen...

Op zoek naar nóg meer tips? Lees dan deze blog:

10x de leukste valentijnscadeaus

 

Omdat wij jou ook heel dankbaar zijn voor het lezen van onze blog, willen wij jou ook een cadeau geven. Met de code: BEDANKT ontvang jij gratis verzending binnen Nederland op dinsdag 21 september!

 

Wie ga jij dinsdag bedanken op Nationale Bedankdag?

Wij zijn erg benieuwd. Laat het ons weten of gebruik @moesengriet | #moesengriet onder je foto.

Wij wensen jou een fijne Nationale Bedankdag toe!

Liefs,

Moes & Griet

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
[powr-popup id=fe31d25c_1536594667]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »