Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
06 May 2022

Creëer de look van naturel wonen

Zie jij ook regelmatig mooi gestylde interieurs voorbij komen? En vraag je jezelf dan af hoe je zelf zo'n sfeer in huis kunt creëren? Dan hebben we goed nieuws voor je! Want in deze blogpost hebben we een 'shop de look' voor je samengesteld, inclusief styling-tips van onze stylisten. Met deze keer 'naturel wonen' gecombineerd met 'bruintinten'.

 

 

Naturel Wonen 

Wij hebben een interieurstijl voor jou samengesteld met natuurlijke kleuren en materialen. Daarbij hebben we het grijs vervangen door bruin. Het combineren van verschillende ton sur ton tinten (dit betekend dat de kleurtinten heel dicht bij elkaar liggen) zorgt voor diepgang. We krijgen vaker de vraag of de kleuren dan niet juist exact een op een overeen zouden moeten komen. Maar door dit juist niet te doen, creëren je meer diepgang. 

 

Shop de look

 

 

Vaas Darius Handgemaakt

De Darius vaas wordt helemaal met de hand in Portugal gemaakt. Naast een vaas is het ook een echte eyecatcher. Zonder bloemen of takken is het een uniek decoratie object door z'n natuurlijke en matte uitstraling. 

 

Object Mango Hout Hoofd Standaard | 21 CM

De grootste uitdaging in het leven is jezelf zijn. Sommigen zeggen dat het gemakkelijk is, anderen worstelen ermee tot de dag waarop ze hun laatste adem uitblazen. In ons leven spelen we verschillende rollen en dragen we verschillende maskers. Nu een groot deel van ons leven zich online afspeelt, is het nóg uitdagender om ons virtuele masker af te zetten en onszelf te zijn. Die strijd is één van de dingen die Urban Nature Culture geïnspireerd heeft tot het maken van dit object. Een mango houten hoofd, waarvan de structuur nog zichtbaar is. Het heeft een gerookte houten afwerking, gedragen op een ijzeren voet. Sta je mannetje, sta je vrouwtje, sta voor wie je bent - dit is thuis, de plek waar je helemaal jezelf kunt zijn.

 

 

Kussen Connected

Dit kussen is gemaakt van linnen met zachte tinten van ebbenhout en licht zand. Het omarmt je bank en geeft je rug comfort, hoe lang je dag ook geweest is.

 

Manifattura Lombarda Plaid | Fishbone | Donkerbruin

Dit plaid combineert een mooie kleur bruin met een wit/beige visgraatmotief. Het geeft de plaid een luxueuze uitstraling en zorgt voor diepgang op de bank of fauteuil.

 

 

Kandelaar Rough Sophistication Double

Deze kandelaar is met de hand gemaakt van ecomix. Dit is een planeetvriendelijke mix van gerecyclede papierpulp, natuurlijke gom en krijtpoeder. De kandelaar is alles wat je nodig hebt als je op zoek bent naar een uniek, one-of-a-kind item!

 

Lijst Retro Abstracte A

Dit kunstwerk bestaat uit handgemaakt papier en een houten frame. Naast die materialen is het ook gemaakt van dromen en fantasie.

 

Meer naturel-interieurs spotten?

Ben je benieuwd naar iemand die al jaren een naturel interieur combineert met zwart? lees dan hier onze beautiful talk met Angelina Cura.

 

Wat vind jij van een naturel interieur met bruin?

Wij zijn erg benieuwd. Laat het ons weten of gebruik @moesengriet | #moesengriet onder je foto.

 

Liefs,

Moes & Griet

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
[powr-popup id=fe31d25c_1536594667]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »