Klantenservice

Heb je een vraag? We helpen je graag.

Je kunt via onderstaande mogelijkheden contact met ons opnemen.

Stuur een mailtje naar [email protected]
Bel naar +31 (0) 6 396 068 89

Ons adres:
Rentmeesterstraat 9
2288 GW Rijswijk (Zuid-Holland)
Nederland

 

Neem contact op

FAQ

1. Bestellingen, Retourneren & Garantie
1.1. Welke garantie heb ik op de producten?

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er iets mis is met je aankoop. Is dit wel het geval dan lossen we dit graag zo snel mogelijk voor je op. Wij bieden een garantie van 12 maanden vanaf de aankoopdatum. Wanneer er bij ontvangst al iets mis is met het product (zoals een beschadiging of fabricagefout) heb je 14 dagen de tijd om dit aan ons te laten weten. Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar [email protected] met als onderwerp 'Garantie'. Vermeld hierin de volgende punten:

- Het ordernummer en/of aankoopdatum
- De productnaam
- De klacht + foto's
- Jouw naam

We zullen altijd eerst kijken of het product gerepareerd kan worden.

Lees hier alles over onze garantie & wanneer er geen sprake is van garantie.

1.2. Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Indien alle producten op voorraad zijn, versturen we de bestelling binnen 1-2 werkdagen. Zijn niet alle producten uit voorraad leverbaar, dan zullen we het niet voorradige product voor je bestellen in Italië en is de levertijd 15-30 werkdagen. Wil je de exacte levertijd van je bestelling weten, stuur ons dan even een mailtje.

Lees hier meer over het verzenden & retourneren van onze producten.

1.3. Binnen hoeveel dagen kan ik mijn bestelling ruilen of retourneren?

Wij hopen dat je blij bent met je aankoop. Is dit helaas niet het geval en wil je de producten toch ruilen of retourneren? Dat kan binnen 14 dagen naar ons adres, het liefst in originele verpakking en met originele pakbon. Stuur vooraf even een e-mail naar [email protected], zodat we op de hoogte zijn.

De teruggestuurde producten mogen echter geen gebruiksschade hebben. Het retourneren & ruilen is op eigen kosten.

Kijk hier voor meer informatie over het ruilen & retourneren.

2. Care
2.1. Kan ik de producten van Uashmama écht wassen?

Ja dat kan! Ze kunnen op maximaal 30 gewassen worden. Om verkleuring te voorkomen adviseren wij om de producten met de hand en een licht sopje te wassen.

2.2. Kan ik de paper bag als bloempot of plantenzak gebruiken?

Dat kan zeker. De bags zijn waterbestendig, maar niet waterdicht. Dus zorg wel dat je er eerst een binnenpot in zet. Zie het wasbare papier Aggo (het materiaal) net als leer of stof.

2.3. Zijn de tassen van Uashmama waterbestendig?

De tassen zijn gemaakt van wasbaar papier Aggo. Dit papier is zo bewerkt dat het tegen water kan. Dus mocht je in een regenbui terecht komen, geen probleem... Je kunt ze vergelijken met een leren tas.

3. Herkomst
3.1. Waar worden de producten van Uashmama gemaakt?

De producten van Uashmama worden in Toscane, Italië gemaakt. Er wordt samengewerkt met kleine ateliers, zodat de traditionele Italiaanse ambacht behouden blijft. Tevens wordt er samengewerkt met lokale huisvrouwen die onder meer de paper bags in elkaar naaien. Zij kunnen vanuit huis werken en er tegelijkertijd voor hun kinderen zijn.

3.2. Hoe duurzaam zijn de producten van Uashmama?

De producten worden met liefde & zorg voor mens, natuur en dier gemaakt. De items zijn handgemaakt van wasbaar papier AGGO®. Dit papier van 100% natuurlijke vezels heeft de look & feel van leder, maar is geheel zonder chemicaliën geproduceerd. De vezels, ook wel bekend als cellulose, zijn afkomstig van kweekbomen uit Noord-Europa waar ontbossing wordt gecontroleerd. Al onze producten zijn ook ‘groen’ gecertificeerd. Voor de kleuring van de zakken worden plantaardige kleurstoffen gebruikt.

Contactgegevens

Moes & Griet
Adres Rentmeesterstraat 9
Postcode 2288GW
Plaats Rijswijk
Land Nederland
Telefoon +31 6 39606889
E-mail [email protected]esengriet.nl