Sinds juli 2020 vertegenwoordigen wij Moes & Griet. Teus en Nuria, vader en dochter.
Wij delen samen liefde en passie voor interieur & lifestyle, kwaliteit en een oog voor detail. Vader met een zakelijke achtergrond als civieltechnisch kostendeskundig adviseur. En dochter met een creatieve achtergrond als interieurontwerpster.
Vader is echt een Bourgondiër. Hij houdt van lekker eten met een goed glas wijn en op z’n tijd een glas whisky. Ook staat hij graag in de keuken en gebruikt hiervoor dan ook ‘gereedschap’ van de juiste kwaliteit.
Dochter reist graag, om zo inspiratie op te doen en nieuwe interieurmerken te ontdekken! Zij heeft al veel interieurs met enthousiasme mogen inrichten, onder haar eigen naam Nuria Design. 

De geschiedenis van Moes & Griet

In april 2012 creëerden Marion en Annelot het merk Moes & Griet. Moeder en dochter. Een merk met uitstraling vol passie voor interieur & lifestyle. Het liefste wilden zij mensen blij maken met producten waarvan je kunt zien dat deze met liefde en oog voor detail bedacht en gemaakt zijn. En dit is zeker gelukt.

Na 8 jaar veel avonturen en uitdagingen beleefd te hebben, besloten zij om terug te gaan naar hun kern. De evenementenbranche, het runnen van de groothandel en het geven van interieuradvies.

De toekomst van Moes & Griet

Moes & Griet. Een sfeervol merk, met een warm verleden. Wij zien veel nieuwe kansen en onze ideeën blijven groeien. Meer Moes & Griet producten ontwikkelen, Moes & Griet winkels, pop-up stores, wie weet? Het belangrijkste voor ons is dat wij ons enthousiasme en onze passie voor interieur & lifestyle met jullie mogen delen. Dankbaar voor wat er al is geweest, nieuwsgierig naar wat er nog gaat komen.

The best is yet to come…

Liefs,

Moes & Griet