Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
29 Jan 2021

10x de leukste valentijnscadeaus

Valentijnsdag is de dag waarop wij onze geliefde even extra in het zonnetje zetten. Verras je liefde, je moeder, vader, zus, broer, beste vriend of vriendin, oom, tante, opa en oma, nicht of neefje met een van deze liefdevolle producten in de Valentijn top 10!

1| Een schaal voor veelzijdig binnengebruik

Deze Schaal Bubble Dish is met de handgemaakt. Gebruik hem in de keuken om lekkernijen op te dienen, plaats hem in je slaapkamer voor sleutels of sieraden of gebruik hem als abstract object.

Schaal Bubble Dish

2| Deze armband draagt jouw liefde elke dag

Elke keer als jouw liefde deze armband draagt, denkt zij aan jou. De Love Bracelet heeft een minimalistisch en tijdloos design. Net zo tijdloos als jullie liefde. Geef je liever een set cadeau? Neem hem dan in combinatie met de Love Ketting.

Love Bracelet

3| Bureauaccessoires zodat hij/zij altijd aan jou denkt, ook tijdens het werk

De Jana Hand Cardholder is een perfecte standaard om jouw liefdesbrief in te bewaren. Hier kan natuurlijk ook een mooie foto van jullie samen in!

Jana Cardholder

4| Over liefdesbrieven gesproken..

Wij hebben meerdere liefdevolle kaarten in onze collectie. Liefde Amour Love is een kaart vol liefde. Met de kaart Je bent een lieverd, maakt het hart van de gelukkige een sprongetje. Deze kaart is voor iedereen weggelegd waarvan jij vindt dat hij/zij hem verdient.

Amour Liefde Love

5| Delen jullie samen een liefde voor wijn?

Dan is de Wijnfles Dinerkaarshouder een mooie gift. Om dit cadeau helemaal compleet te maken, kun je er vegan-dinerkaarsen bij cadeau geven in de kleur van de liefde.

Dinerkaarshouder Wijnfles

6| Zeep voor bij het scheren, geschikt voor mannen en voor vrouwen

Een verfrissende witte klei zeep voor het scheren. De zeep zorgt voor een fris huidgevoel. Op elk zeepblok staat een unieke quote. Dit maakt jouw cadeau extra speciaal. De zeep heeft de geur van Sage & Lavender

Zeepblok

7| Ben jij opzoek naar een cadeau wat jouw geliefde 24/7 bij zich draagt?

Dan zijn onze hangers echt een uitkomst. Deze hangers kun je aan (bijna) elk gewenste ketting hangen. Je kan ze ook combineren door meerdere bij elkaar te hangen. De Kiss Pendant staat natuurlijk centraal voor de liefde. Hoe langzamer de kus, hoe sneller de hartslag. Wie is de eerste aan wie je denkt als je de kushanger ziet?

Kiss Pendant Hanger

8| Rozengeur en maneschijn

Als je aan liefde denkt, denk je aan rozen. Dit Lepeltje Rose is een unieke vertaling van jouw bos rode rozen. Elk lepeltje is handgemaakt en dus uniek, net als jouw liefde voor hem/haar.

Lepeltje Rose

9| Liefde gaat door de maag

Wordt jouw hart verwarmd door jouw grote liefde? Deze Broodwarmer Steen houdt jullie broodjes warm tijdens de pillow talk bij een ontbijt op bed.

Broodsteen Warmer

10| Houdt jouw liefde van Poëzie?

Dan is de Moonflower Monologues of de Apricot Memoirs een schot in de roos. Ga mee op avontuur en droom weg bij haar zoete gedichtjes waarin liefde, passie en dromen centraal staan.

Moonflower

Apricot

Hoe ga jij jouw Valentijn verrassen?

Wij zijn erg benieuwd. Laat het ons weten of gebruik @moesengriet | #moesengriet onder je foto.

Wij wensen jou een fijne Valentijnsdag toe!

Liefs,

Moes & Griet

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
[powr-popup id=fe31d25c_1536594667]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »