Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
03 Dec 2018

Poem for your thoughts: The Apricot Memoirs

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent: tijd voor cadeautjes! Ben jij op zoek naar een origineel kerstcadeau? Dan is het boekje ‘The Apricot Memoirs’ het ideale cadeau voor deze feestdagen. Of gewoon als blijk van waardering aan je beste vriendin. Hieronder 5x de beste momenten om ‘The Apricot Memoirs’ cadeau te doen!

Maar wat is het eigenlijk voor boekje..?

‘The Apricot Memoirs is een mix van lieve gedichtjes, happiness en kleurrijke regenbogen, geschreven door de getalenteerde Australische Tess Guinery. Ga mee op avontuur en droom weg bij zoete gedichtjes waarin liefde, passie en dromen centraal staan. Tess neemt je mee in een wereld vol regenbogen en empowerende poëzie waar je sprakeloos van wordt.

apricot memoirs nederland   Apricot Memoirs Tess Guinery

 

1 | Apricot Memoirs: het origineelste cadeau voor een bijzondere jarige

Bijzondere mensen verdienen bijzondere cadeaus. Prachtig én stijlvol: het kleine boekje dat niet alleen mooi geïllustreerd is, maar ook het boekje dat niet mag ontbreken in een ieders boekenkast.

2 | Apricot Memoirs: het beste cadeau voor die geweldige vriendin

‘The Apricot Memoirs’ is een prachtige gedichtenbundel waarmee je jouw geweldige vriendin blij kan maken. Van de avontuurlijke Anna tot de ambitieuze Suzanne, die wel een cadeautje verdient.

3 | Apricot Memoirs: het beste cadeau voor de hippe moeder

Naast alle kraamcadeautjes voor de kleine prins(es), is het ook super leuk om de ‘mommy to be’ eens goed te verwennen met een origineel cadeau. The Apricot Memoirs is een touching, lief en suikerzoet boekje waarmee je iedere mommy (to be) blij maakt.

 

Apricot Memoirs Nederland   Apricot Memoirs Tess

4 | Apricot Memoirs: het beste cadeau voor jouw valentijn

Sommige dingen zijn zelfs met liefde niet te beschrijven. The Apricot Memoirs is het resultaat van pure liefde, gebundeld in één boekje. Welke hartendief verdient dit boekje volgens jou?

5 | Apricot Memoirs: het leukste cadeau voor onder de boom

Wij helpen je graag bij je zoektocht naar het perfecte kerstcadeau! Dit hartverwarmende boekje staat vol met prachtige teksten die (bijna) op ieders lijf geschreven zijn.


   Apricot Memoirs Nederland

Naast het fantastische boekje, kan je ook een set postcards bestellen uit 'The Apricot Memoirs' collectie. Tien kaarten met lieve gedichtjes uit het boekje.
Perfect om iemand tijdens de kerst met een origineel kaartje te verrassen! 

Ben jij net als ons ook helemaal verliefd geworden op ‘The Apricot Memoirs’?

Haal dan dit pareltje in huis. Om het compleet te maken, luister de ‘The Apricot Memoirs playlist op Spotify of download 1 van de posters hier.
Met een mooie lijst eromheen is het een leuk cadeautje voor jezelf en voor aan de muur!

Wist je dat Moes & Griet de enige officiële dealer in Nederland is die het boekje ‘The Apricot Memoirs’ verkoopt? Wees snel, want voor je het weet zijn ze (weer) uitverkocht.

 

Apricot Memoirs

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
[powr-popup id=fe31d25c_1536594667]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »