Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
08 Feb 2019

Grote wollen Valerie sjaal: betaalbaar alternatief voor Acne Studios

Het regent, de dagen zijn kort en dat betekent dat je jezelf extra moet verwennen. Met dit koude weer wil je het liefst wegkruipen in een grote wollen sjaal, die jou heerlijk warm houdt.

We hebben de perfecte oplossing voor jou gevonden: De Valerie sjaal, een hippe dames sjaal die de betaalbare versie is van de welbekende Acne Studios sjaal.

De grote wollen sjaal: Acne Studios

De Acne Studio sjaal is ontworpen door een hip Zweeds modehuis.. Het modehuis staat bekend om haar tijdloze ontwerpen van uitstekende kwaliteit. Aan dit prachtige fashion item hangt dan ook een duur prijskaartje, de goedkoopste sjaal is verkrijgbaar voor € 120,-.

Menig celebrity en fashion blogger paradeert rond met deze prachtige wollen sjaal, alleen is dit dure item niet voor iedereens portemonnee weggelegd. Moes & Griet heeft daarom voor jou een modieuze, stijlvolle en betaalbare versie gevonden: Meet Valerie, de heerlijke grote wollen sjaal voor de koudere maanden.



Beauty meets comfort

Moes en Griet heeft de perfecte basics voor ‘a comfortable and beautiful lifestyle’. En daar mag dit tijdloze fashion item niet bij ontbreken. De grote wollen sjaal is een klassieker in elke garderobe en past bij ieder seizoen.
De grote wollen Valerie sjaal is een oversized beauty die ervoor zorgt dat jij en je portemonnee er deze winter warmpjes bij lopen. De sjaal is heerlijk zacht en groot en gemaakt van 100% wol.

Ze is verkrijgbaar in diverse kleuren die elke outfit helemaal af maken. Combineer de sjaal met een stoere leren jas of match hem bij een mooi vallende lange jas tijdens een avondje uit. Maak het af met een duurzame vegan tas en you are ready to go!


Grote wollen sjaal acne

Een wollen sjaal voor een heerlijke Lazy Sunday

De grote wollen sjaal is een perfect item voor jouw Lazy Sunday! Een Lazy Sunday betekent niet dat je de hele dag op de bank moet liggen namelijk. Wat dacht je van een lekkere strandwandeling, die je afsluit met een lekkere warme chocolademelk of glühwein? Met deze grote wollen sjaal loop jij er stijlvol bij. De sjaal is heerlijk om zowel binnen als buitenshuis te dragen.

Grote wollen sjaal acne studio

Grote wollen sjaal damesGrote wollen sjaal dames

 

 

Als cadeautje of toch voor jezelf?

Ben je op zoek naar een cadeautje voor jouw beste vriendin? Verwen je vriendin met deze grote warme wollen look-a-like sjaal. Dit is het beste cadeau voor die lieve koukleum en dat voor een fijn prijsje!

Ben je ook helemaal verliefd op de Acne Studios sjaal, maar op zoek naar een betaalbare alternatief? Bestel dan nu deze grote wollen sjaal zodat jij er binnenkort warmpjes bij loopt. Deze mooie shawl bestel je HIER.

Liefs,

Moes & Griet

PS.
Benieuwd naar onze andere blogs? Ons hele journal vind je hier.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
[powr-popup id=fe31d25c_1536594667]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »