Garantie
Wij bieden een garantie van 12 maanden vanaf de aankoopdatum.
Wanneer er iets mis is met het product bij ontvangst, zoals een gat, scheur, en/of een andere beschadiging, heeft u 14 dagen om dit bij ons te melden.

Dit geldt echter niet voor behang. Behang is niet retourneerbaar. Dit i.v.m. batchnummers.

Dit geldt wel voor fabricagefouten zoals stiksels, binnenzakken, voering, leren/canvas handgrepen, canvasbanden, schouderriemen, gespen en ritsen.
Indien reparatie mogelijk is proberen wij eerst het product te repareren.

Wanneer er geen sprake is van garantie:
- Als bij het retourneren duidelijk sprake is van waterschade wordt het product niet ingenomen als zijne garantie.
- Vervaging of slijtage kan voorkomen omdat er gewerkt wordt met natuurlijke kleurstoffen. Alle basis papier kleuren zijn ontworpen om te vervagen. Dit is niet een productiefout.
- Als er sprake is van verkleuring op het product nadat het in aanraking is gekomen met bijvoorbeeld een denim jeans of een lederen jack, is dit niet de fout van het product maar van het kledingstuk.
- Metallic producten kunnen na verloop van tijd een meer vintage look krijgen. Dit is opzettelijk gedaan omdat dit karakteristiek is voor metallic papier, dit is geen productiefout.

Wettelijke garantie houdt in dat je altijd recht hebt op garantie. Is er sprake van een productiefout dan heb je recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van geld. Is het probleem afkomstig van gebruik heb je geen recht op bovenstaande. Is het probleem ontstaan in het eerste halfjaar na de koop zullen wij moeten aantonen of het probleem al dan niet gerechtigd is. Ontstaat het probleem ná het eerste halfjaar na de koop dan is het aan jou om te bewijzen dat het probleem niet is ontstaan door het ondeugdelijk gebruiken van het aangeschafte artikel.

Het product is niet goed als het niet compleet is, het beschadigd is, het kapot is of jij er niet het gene mee kan doen wat wij zeggen. Er is geen wettelijke garantietermijn in Nederland omdat het ene product langer meegaat dan het andere.

Als je denkt dat je recht hebt op garantie kan je contact opnemen met [email protected]. Geef duidelijk aan om welk product het gaat, wat er mis is, stuur foto’s mee, vermeldt het ordernummer/aankoopdatum, naam en schrijf ‘garantie’ in de onderwerp regel.