Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
08 Dec 2018

5x het leukste kerstcadeau voor je beste vriendin

Een kerstcadeau uitzoeken voor je vriendin is niet altijd makkelijk. Vooral niet als het zo'n type is die al a-l-l-e-s heeft. Want ze ziet er altijd al tip-top uit en sieraden heeft ze eigenlijk ook al genoeg. Waar kun je haar nou blij mee maken met Kerst? Lees de top 5 meest originele cadeau's voor een/je vriendin die alles heeft. 

apricot memoirs boekje moes en griet   apricot memoirs nederland

1 | The Apricot Memoirs: het beste kerstcadeau voor die geweldige vriendin

‘The Apricot Memoirs’ is misschien wel het beste kerstcadeau van 2018! Een prachtige gedichtenbundel waarmee je jouw geweldige vriendin blij kan maken. Met dit boekje droomt jouw vriendin weg bij zoete gedichtjes waarin liefde, passie en dromen centraal staan. ‘The Apricot Memoirs’ is een touching, lief en suikerzoet boekje dat niet mag ontbreken in de boekenkast van iedere vriendin.

‘The Apricot Memoirs’ is nu al één van de bestverkochte gedichtenboekje van 2018, dus wacht niet te lang en verras je beste vriendin met dit cadeau onder de kerstboom.
  

Wollen Acne Studio Shawl look-a-like

2 | De koukleum: de warme sjaal Valérie als kerstcadeau voor je beste vriendin

Is jouw beste vriendin een koukleum en verdient zij een lekker warm cadeau? Met deze grote wollen sjaal loopt jouw beste vriendin er deze winter helemaal warmpjes bij. Een fantastisch alternatief voor de beroemde maar prijzige Acne Canada sjaal. Deze look-a-like is lekker om zowel binnen als buitenshuis te dragen.

hippe theemokken moes en griet

Nog steeds koud? Voor de eeuwige koukleum heeft Moes & Griet ook de hippe theemokken genaamd Jules of Sophie, zodat je samen met je beste vriendin lekker tijdens de koude wintermaanden kan theeleuten.

boek Wonen met planten kerstcadeau   boek Wonen met planten kerstcadeau

3 | Voor de huismuts: Boek ‘Wonen met planten’ als kerstcadeau voor je beste vriendin

Spendeert jouw beste vriendin het liefst haar tijd thuis op de bank en kan ze wel wat groens binnenshuis gebruiken? Het boek ‘Wonen met planten’ staat vol met ideeën om je huis om te toveren tot een Urban Jungle. Wanneer de kerstboom weer op de vuilnisbelt belandt, heeft je beste vriendin altijd de mogelijkheid om met haar groene vingers te bladeren in dit inspiratie pareltje.

Wat dacht je van een feestelijke vette cactus met lampjes als alternatief voor een kerstboom? Jungle-bells, Jungle-bells, Jungle all the way.

Opbergmand duurzaam paperbag uashmama kerstcadeau

4 | Voor de beste vriendin die alles kan: Multifunctionele paperbag van Uashmama

Is jouw beste vriendin een bezige bij, die haar drukke job combineert met een gezellig huishouden en is zij ook nog eens een top vriendin? Dan heeft Moes & Griet het perfecte kerstcadeau voor deze vriendin.

De multifunctionele paperbag van Uashmama is je vriend in all seasons. Je kan er eindeloos mee combineren en spullen in opbergen. Tijdens de feestdagen is de paper bag bijvoorbeeld perfect om de warme broodjes tijdens het kerstontbijt te serveren. Ook is de paperbag ook een handige en mooie opberger in je bad-, slaap-, of woonkamer.

windlicht moes en griet kerstcadeau

5 | Voor de sfeermaakster: het opvouwbare windlicht als kerstcadeau voor je vriendin

Wie kent haar niet, de vriendin die altijd de juiste sfeer wilt creëren. Met een neusje voor de laatste trends, heeft zij haar huis gezellig en warm ingericht. Dit opvouwbare windlicht is perfect om een sfeervol en knus gevoel in huis te creëren tijdens de donkere winter- en feestdagen.

Ben je er klaar voor om je beste vriendin te verrassen met een origineel en leuk kerstcadeau?

Bestel het kerstcadeau voor je vriendin dan voor 18 december, dan heb je het nog voor de feestdagen in huis!

 

Liefs,

Moes & Griet

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
[powr-popup id=fe31d25c_1536594667]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »