Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
15 Jan 2019

5x de mooiste duurzame vegan tassen die je wilt hebben!

Mooie tassen, je hebt ze in alle soorten, kleuren en maten. Maar wist je dat er tegenwoordig ook prachtige vegan tassen zijn? Lees hieronder waarom je één van deze toffe duurzame vegan tassen wilt!

Waarom kiezen voor een duurzame vegan tas?

Moes & Griet is constant in beweging als merk en denkt graag mee over actuele onderwerpen zoals duurzaamheid. Net als andere merken, die steeds vaker kiezen voor dier- en milieuvriendelijk geproduceerde materialen.

Bij een duurzame en/of vegan lifestyle horen ook bijpassende fashion items. Daarom heeft Moes & Griet een selectie gemaakt met zowel vegan- als duurzame tassen. Je hoeft namelijk geen vegetariër of veganist te zijn om een steentje bij te dragen aan een duurzamere samenleving. Alle (kleine) duurzame stappen zijn mooi meegenomen.

Duurzaam leer, maar wat is dat precies?

Als je traditie, duurzaamheid & Italiaans vakmanschap combineert, dan is het papier van UASHMAMA (spreek je uit als wash mama) het resultaat. Dit wasbare papier, AGGO genaamd, heeft de look & feel van leder, maar bestaat uit 100% natuurlijke vezels en is op een duurzame manier vervaardigd. Het is namelijk zonder chemicaliën geproduceerd.

Een steentje bijdragen

De vezels, ook wel bekend als cellulose, zijn afkomstig van kweekbomen uit Noord-Europa waar ze de ontbossing controleren. Net als leer, is AGGO® super sterk en wasbaar waardoor je jarenlang plezier van je tas hebt. Met deze methode wordt het milieu zo min mogelijk belast en heb jij een tas waarmee je een steentje bijdraagt.

Love & care

Bij UASHMAMA maken ze producten met liefde & zorg voor mens, natuur en dier. Alle producten van UASHMAMA hebben dan ook een 'groen' certificaat. And last but not least: de tassen worden met plantaardige stoffen gekleurd.

Hieronder lees je onze 5 favoriete duurzame tassen en vegan tassen, gemaakt van dit mooie materiaal.

1 | DE BIG VEGAN TAS: shopper Iki

Een 100% vegan tas met dezelfde look & feel als leer, maar dan met plantaardige eigenschappen. Shopper Iki is gemaakt van wasbaar AGGO® papier met stonewashed katoenen schouderhengsels in een matchende kleur. Deze shopper is ideaal als beachbag en draagt naast jouw spullen ook een duurzame boodschap! Vanaf nu kan jij verantwoord op pad met deze stijlvolle vegan tas.

uashmama-shopper-iki-grijs-vegan-tas   uashmama-shopper-iki-zwarte-vegan-tas

2 | DE TRENDY VEGAN TAS: schoudertasje Paris

Met dit vegan schoudertasje maak je ieder outfit af, inclusief een touch of sustainability. Het tasje heeft een afsluitbare rits. Het schouderhengsel kun je in de lengte verstellen en kun je bovendien losmaken. Met dit perfecte item maak je jouw (plant-based) look helemaal af!

Vegan-handtassen-uashmama   mooiste duurzame vegan tassen

Pictures Thefuturekept

3 | DE MULTIFUNCTIONELE VEGAN TAS: shopper Carry

Shopper Carry is een ruime tas, die ideaal is voor boodschappen maar ook perfect als vegan weekendtas voor leuke tripjes. Deze multifunctionele tas is meer dan alleen een fijn fashion item. Je kunt de tas namelijk ook binnenshuis gebruiken als opbergmand of als wasmand.

mooiste duurzame vegan tassen bruin   mooiste duurzame vegan shopper carry

DUURZAME TASSEN

Ben je op zoek naar een duurzame tas, die niet per se 100% vegan hoeft te zijn maar wel met respect voor de natuur is gemaakt? De onderstaande tassen zijn gemaakt van 100% vegan papier AGGO® en bevatten lederen details. Dit leder is van de beste Italiaanse duurzame kwaliteit.

UASHMAMA weetje: wist je dat alle producten van UASHMAMA hand-made zijn en daarom ieder item uniek is?

4 | DE DUURZAME EN MULTIFUNCTIONELE TAS: Otti Bag

Deze duurzame tas is gemaakt van 100% vegan papier AGGO® en de handvatten van duurzaam leer. Het afneembare hengsel zorgt ervoor dat je de Otti tas zowel als schouder- en als handtas kunt gebruiken. Deze multifunctionele (hand)tas is licht van gewicht en biedt een optimaal draagcomfort.

mooiste duurzame vegan tassen otti bag   uashmama-otti-bag-leder-vegan-tas  

5 | DE DUURZAME BACKPACK, MEET Memmo

Let’s go on an adventure! Met deze duurzame backpack ga jij verantwoord op reis. Een prachtige tas met fijne insteekvakken aan de binnenkant. Handig om je paspoort in op te bergen! Memmo is in verschillende kleuren verkrijgbaar, so what’s your flavour?

mooiste duurzame vegan rugtas memmo   backpack-memmo-uashmama-vegan

 

Bekijk alle vegan en duurzame tassen van Moes en Griet. Wil je meer lezen over het wasbare papier AGGO®? Lees hier meer over het productieproces van A tot Z!

En wil je op de hoogte blijven van de vegan collectie van UASHMAMA? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Liefs,

Moes & Griet

 

Reacties
Hi Susan,

Wat leuk om te horen dat je er zoveel plezier van hebt.
& Retteketet is ook nog eens een hele leuke winkel.

Lieve groet,
Moes & Griet
Moes & Griet - 24 Jan 2019 - 08:34
Hi Lizzy,

Dank je wel !
Ja die is zo fijn.... :)

Liefs
Moes & Griet - 24 Jan 2019 - 08:32
Ik draag mijn shopper Iki (hihi wist niet dat hij zo heette) al jaren met plezier :)
Ooit gekocht bij Retteketet op Schiermonnikoog... leuke winkel !

Succes met jullie blog.
Susan - 17 Jan 2019 - 16:48
Wow... die vegan shopper <3
Lizzy - 17 Jan 2019 - 13:38
Laat een reactie achter
[powr-popup id=fe31d25c_1536594667]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »