Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
24 Jan 2019

Interieurtrends die je niet mag missen in 2019

Nieuw jaar, nieuw huis? Of ben je gewoon toe aan een nieuw interieur? We hebben de interieurtrends van 2019 voor jou op een rijtje gezet. Van mooie kleuren tot duurzame materialen. Wat is jouw favoriete trend?

Interieurtrend #1: A Touch of Spiced Honey & Gold

Mocht het je nog niet zijn opgevallen: In 2019 vervangen we een deel 'wit' door iets meer warmte in huis. Denk aan prachtige combinaties waar veel natuurlijke kleuren in terugkomen. Het verfmerk Flexa heeft in onze ogen de perfecte kleur op de markt gebracht, namelijk ‘Spiced Honey’. Een warme honingachtige kleur met een vleugje amber, die in bijna ieder interieur past! It looks as tasty as it sounds!

Heb je nou nèt je slaap- of woonkamer geverfd? Met subtiele details kun je ‘Spiced Honey’ alsnog in je interieur terug laten komen. Hoe? Schilder bijvoorbeeld een mooie lijst met deze fantastische kleur of spice dat oude kastje van je oma op met dit fijne kleurtje.

Net als vorig jaar zijn in 2019 opnieuw de gouden accenten echte eyecatchers. Deze elegante kleur is goed te combineren met de warmte van ‘Spiced Honey’. Denk aan mooie gouden deurknoppen of kranen. Ook gaat goud goed samen met natuurlijke materialen zoals hout en marmer. Met een touch of gold laat je jouw interieur (weer) stralen.

windlicht moes en griet  flexa spiced honey

Foto 1 Moes & Griet | Foto 2 Flexa.nl

Interieurtrend #2: Natuurlijke & Pure Materialen

Deze trend is misschien wel onze favoriet, en we vragen ons af of dit ooit uit de mode zal gaan. Een mix van natuurlijke, duurzame materialen zorgen voor een rustgevende en warme uitstraling. Denk hierbij aan bamboe windlichten, houten stoelen, wollen plaids en linnen gordijnen.

Toe aan een nieuw interieur maar heb je weinig budget? 

Overweeg dan ook eens om tweedehandse spullen aan te schaffen. Met een tweedehands interieur draag je bij aan een duurzamere samenleving. Jij een nieuwe inrichting en je nieuwe meubilair een tweede huis. Klinkt goed toch? 

moes en griet interieurtrends 2019   moes en griet interieurtrends 2019   moes en griet interieurtrends 2019 kopje

Foto's Moes & Griet 

Interieurtrend #3: Ronde Vormen

In 2019 zijn de ronde vormen nog steeds een trend. Na lang twijfelen ben ook ik (‘Griet) hier verliefd op geworden. Zo heb ik bijvoorbeeld een witte ronde container tafel (door Marcel Wanders voor Moooi Design) aangeschaft. Deze tafel heb ik tweedehands op de kop getikt en is mijn nieuwe favoriete aanwinst in huis. Het resultaat: meer ruimte, maar nog steeds genoeg plek om gezellig te dineren en samen met onze houten stoelen de perfecte match.

Ronde vormen ga je in 2019 ook terugzien in onder andere stoelen (denk bijvoorbeeld aan ronde rugleuningen), kasten met afgeronde hoeken, bollampen en ronde kunstobjecten. Door dit te combineren met strakke lijnen en rechte vormen, krijg je een bijzondere en speelse look in huis.

lamp moes en griet   stoel moes en griet 

Foto's Moes & Griet

Interieurtrend #4 Kalkverf

Naast de warme natuurkleuren uit trend #1, ga je kalkverf ook steeds meer tegenkomen in 2019. Kalkverf zorgt voor een matte en poederachtige uitstraling in jouw huis. Bij Moes & Griet zie je de kalkverf regelmatig terug in de styling projecten. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Deze authentieke en dromerige look is makkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen. Our favorites? De kleuren van We Are Wow makers

we are wow makers verf   we are wow makers plant   we are wow makers bali

Foto's We are wow makers 

 

Wij zijn heel benieuwd welke van deze interieurtrends jij al hebt toegepast in jouw huis? Laat het ons weten of gebruik #moesengriet onder jouw Instagram foto.  

Of ben je juist op zoek naar interieur- en stylingadvies? Wij helpen je graag verder met al je vragen.
Neem dan gerust contact met ons op via [email protected] en wie weet drinken wij binnenkort een kopje koffie!

 

Liefs,

Moes & Griet

 

We are wow makers Holiday colours are made in collaboration with www.bauwerkcolour.com and www.anoukb.com.

CREDITS:
Photography the other story: http://www.plainbasics.nl/
Photography Holiday Story: Fiona Ruhe http://www.fionaruhe.com
Photography June and Guy: https://www.estergebuis.com/
Concept and styling: http://www.anoukb.com/
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
[powr-popup id=fe31d25c_1536594667]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »