Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
01 Feb 2019

5x de leukste valentijnscadeaus voor hem

Het is bijna weer zo ver… Valentijn staat voor de deur! Love is in the air! De dag om jouw grote liefde in de watten te leggen. Heeft jouw partner alles wat zijn hartje begeert en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Wij helpen jou graag om jouw valentijn te verrassen. Lees hier de vijf leukste valentijnscadeaus voor hem.

1| Het leukste valentijnscadeau voor hem: Stoer kookboek

Ze zeggen niet voor niets, ‘liefde gaat door de maag’. Kan jouw valentijn wel wat culinaire inspiratie gebruiken? Met deze stoere kookboeken tovert jouw grote liefde de heerlijkste culinaire creaties op tafel.

Het boek ‘Sergio's Smaakmakers’ staat vol met heerlijke recepten, die gebaseerd zijn op de favoriete smaakmakers van Sergio Herman. Bijzondere combinaties waarmee gerechten meer pit, spanning, of net dat beetje extra nuance krijgen.

Is jouw man een echte carnivoor en bereidt hij het liefst avontuurlijke gerechten op hete kolen? Dan is het boek ‘Smokey Goodness Winter BBQ’ van Jord Althuizen echt het leukste valentijnscadeau voor hem!

Of beschikt jouw valentijn al over de broodnodige kookskills, dan raden we het boek ‘De keuken van de Lage Landen’ van Joris Bijdendijk aan. Hij leert de ambitieuze thuiskok uitgebreide gerechten te koken met aandacht voor producten van Nederlandse bodem.

boek sergio's smaakmakers   smoeky goodness winter BBQ   kookboek lage landen bijdendijk

 

2| Het leukste valentijnscadeau voor hem: Stoer schort

De recepten van Jord, Joris en Sergio helpen jouw vent om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten, maar het water loopt je pas in de mond wanneer jij je man met dit stoere schort van UASHMAMA ziet. Want zeg nou zelf, wie wil er nou geen gestylde man in de keuken zien koken?

De UASHMAMA schorten zijn geïnspireerd op de traditionele slagersschorten en gemaakt van Italiaans stonewashed katoen. Een stoer schort dat niet mag ontbreken in de keuken van een stijlvolle keukenprins. Bovendien is het schort multifunctioneel want het is ook geschikt om te tuinieren of schilderen.

 

short uashmama

 

3| Het leukste valentijnscadeau voor hem: Laptophoes Roy

De tijd van saaie laptophoezen is voorbij. Laat jouw grote liefde voortaan met deze hippe laptophoes de deur uitgaan. De compacte hoes is gemaakt van wasbaar papier AGGO® met Tec coating, wat de look & feel van leder heeft. Deze hoes is ideaal voor de moderne man, die stijlvol is tot in de details.

laptophoes roy uashmama aggo

 

4| Het leukste valentijnscadeau voor hem: Weekendtas Roma

Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om er samen op uit te gaan. Voor korte en romantische (steden)tripjes hebben wij het geschikte cadeau gevonden: de weekendtas Roma van UASHMAMA.

Wacht niet te lang en verras jouw prins met een weekendje weg naar de stad van liefde! En wie neem je nog meer mee? De Roma weekendtas natuurlijk! De tas is lekker ruim en kan bovendien ook gebruikt worden als sporttas. Deze toffe weekendtas is in diverse kleuren verkrijgbaar.

uashmama weekendtas roma moes en griet

 

5| Het leukste valentijnscadeau voor hem: Serveerplank

Er is geen mooier Valentijnscadeau dan samen zijn. Haal lekkere kaasjes op de markt, steek de kaarsjes aan en plop een goede fles wijn open samen met jouw grote liefde. Deze serveerplank maakt jouw romantische borrelavond compleet.

Wat betreft een goede fles wijn, ken je de natuurwijnen van Winestories al? Bijzondere wijnen met een verhaal. Echt een aanrader voor een speciale avond!

borrelplank moes en griet

 

Hoe verwen jij jouw valentijn het liefst? Ga je lekker uit eten of pak je juist lekker uit met een leuk valentijnscadeau?

Laat het ons weten of gebruik #moesengriet onder jouw Instagram foto.

Liefs,

Moes & Griet

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
[powr-popup id=fe31d25c_1536594667]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »