Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
26 Jul 2018

How to style: interieur finishing touches



De details zijn misschien wel het allerbelangrijkste als het gaat om het persoonlijk & sfeervol maken van je huis. Hoe zorg je er nu voor dat je de juiste interieuraccessoires en items bij elkaar zoekt zodat het een mooi geheel wordt? Wij geven je tips.  

Wij houden van minimalistische interieurs waar zachte kleurtonen de boventoon voeren. Maar door een aantal statement pieces aan je interieur toe te voegen maak je het nét even wat spannender. Dit kan met patronen op sierkussens of met opvallende items, zoals deze hoofdtooi. Zet eye catchers op een plek waar deze gezien mogen worden; op de schouw of in de open kast bijvoorbeeld. Wanneer je voor meerdere statement pieces gaat, zorg dan voor een bij elkaar passend kleurenpallet.

Inspirerende boeken, een souvenir van de reis die je nooit zult vergeten, een mooie vaas of dat leuke plantje in een paper bag. Mix & match accessoires die waarde voor je hebben en/of waar je fijne herinneringen aan hebt.

Eén van onze belangrijkste interieur tips is: gebruik natuurlijke materialen, zowel bij het kiezen van meubels als accessoires. Ga voor een houten design stoel, een linnen plaid of jute deurmat als deze. Deze materialen zijn perfect te combineren, geven warmte en zijn vaak ook beter voor het milieu. En zeg nu zelf, binnenkomen en er ligt zo'n mat, dan voel je je toch meteen welkom? Maak een mix van harde- en zachte natuurlijke materialen, zoals een wollen vloerkleed en een houten bijzettafel. 

Kom je er toch niet helemaal uit met het gezellig, persoonlijk & stijlvol maken van jouw interieur? Wij geven je graag advies. Meer informatie hierover vind je op de pagina Styling & Interieuradvies.


Liefs,
Moes & Griet

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
[powr-popup id=fe31d25c_1536594667]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »