Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
10 Jan 2019

Een nieuw jaar: Moes & Griet blikt vooruit naar 2019!

De kerstballen en lichtjes zijn inmiddels opgeborgen en met een warm gevoel vegen we de laatste dennentakjes aan de kant. Out with the old and in with the new: een nieuw jaar is van start gegaan! 2018 was voor ons een fijn en mooi jaar met bijzondere ontmoetingen, prachtige interieur-items en dat cosy Moes & Griet-gevoel. Ook voor 2019 lopen we weer over van inspiratie en plannen! Benieuwd? We lichten alvast een klein tipje van de sluier op…

Comfortabele & zachte basics

Als liefhebber van Moes & Griet, weet jij als geen ander hoe dol wij zijn op sfeervolle, comfortabele basics die jouw huis tot een echte happy place maken. We werken hiervoor samen met de mooiste, meest kwaliteitsvolle merken, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan… ook wij gaan aan de ontwerptafel zitten! In 2019 nemen we je mee in de ontwikkeling van onze eigen collectie (hebben we dat echt hardop gezegd?! Iiieee!). Stijlvolle, multifunctionele essentials die fijn zijn om naar te kijken, om vast te houden of je tegenaan te vlijen: wij zien het al helemaal voor ons, jij ook?

Kom jij winkelen in Culemborg?

In het nieuwe jaar willen we niet alleen meer ‘tastbaar’ worden door onze eigen productenlijn uit te brengen, maar ook door jullie te ontmoeten in onze fysieke winkel. Interieur-items shoppen is stiekem toch het leukste als je al je zintuigen kunt inzetten. In onze winkel in Culemborg (Staalweg 7) kun je van maandag tot en met vrijdag (10 – 17 uur) gezellig langskomen om te shoppen, geïnspireerd te raken of een lekkere cappuccino te drinken – zien we je er snel?

Nieuwe wooncollecties tijdens ShowUP 2019

Inspiratie opdoen en delen met jullie: het is voor ons één van de thema’s van 2019. Daarom staan er nu al een paar mooie binnen- én buitenlandse trips in onze agenda – we can’t wait!
Allereerst staan we in februari (en september) op de vakbeurs ShowUP, waar we de nieuwe collectie van Uashmama zullen presenteren. Deze mooie beurs richt zich op inkopers van woon- en gift stores. Ook stylisten, pers en bloggers komen langs om inspiratie op te doen. Hierna zullen we de items heel snel beschikbaar maken in onze (online) winkel, zodat jij jouw nieuwste favorites zo snel mogelijk kunt bekijken én bestellen.


Een Moes & Griet pop-up store in jouw stad?

Ook staat er een pop-up store op de planning, waar we onze passie voor all things interior nóg meer vorm kunnen geven. Waar zou jij het liefst een pop-up store zien oppoppen? Nog een keer in Amsterdam? Utrecht een keer proberen? Of toch naar het zuiden van het land? Laat het ons weten in de reactie hieronder. Om dit jaar de lente ook helemaal goed te laten beginnen, spelen we daarnaast met het idee van een spring lunch. Een cosy get-together in de buitenlucht, andere Moes & Griet-lovers beter leren kennen en stylingtips van ons: lijkt je dat een leuk idee?


Stylingtips & interieurfavorieten van Moes & Griet

En het laatste puntje op onze 2019 wishlist? Die zie je hier voor je: onze blog! Eind vorig jaar zijn we al een beetje begonnen, maar vanaf nu zullen we je hier wekelijks inspireren met fijne lifestyle- en interior content waar wij in elk geval heel gelukkig van worden! En hopelijk jij ook. Zalige recepten uit onze keuken, stylingtips, smaakvolle binnenkijkers, reisverslagen, mooie interviews & onze interieurfavorieten: we nemen je mee in ons universum.



2019 – we are so ready for you! Jij ook?

Liefs,
Moes & Griet

Reacties
Hi Lynda,

En dat zou ook nog een reuze gezellig zijn!

Liefs
Moes & Griet - 24 Jan 2019 - 08:35
Hi Lotte! Wat een leuke reactie... dank je wel, gaan wij zeker eens naar kijken.

Liefs
Moes & Griet - 24 Jan 2019 - 08:33
Kies Groningen! In de Folkingestraat of Zwanestraat, de leukste winkelstraten van Nederland!
Lotte - 15 Jan 2019 - 15:47
Haarlem! Super leuk als jullie komen....
Sophie - 11 Jan 2019 - 10:39
Ik zeg zuid! Eindhoven zou 'n leuke plek zijn toch?
Lynda - 10 Jan 2019 - 18:52
Ik zeg zuid!
Lynda - 10 Jan 2019 - 18:52
Laat een reactie achter
[powr-popup id=fe31d25c_1536594667]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »