Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
09 Jul 2018

A day at the Beach

Afgelopen vrijdag hebben we een aantal producten geleverd voor een interieurstyling project in Den Haag. Omdat het mooie weer in Nederland al even aanhoudt, vonden wij dit de perfecte gelegenheid om onze afspraak te combineren met het strand in Scheveningen. Wij pakten onze beach proof bag van Uashmama, de grijs kleurige Boston rugzak in ons geval, en vertrokken richting de kust.  



What's in our bag?

Met de Boston rugzak wil je niet alleen graag gezien worden, hij is ook super handig (én 100% vegan). Er past een heleboel in en alles blijft door de verschillende vakken goed georganiseerd. Wat wij meenamen naar het strand?

Strandlakens (ofcourse) van The Beach People, bikini’s, magazines (altijd leuk om inspiratie op de doen), fijn smerende zonnebrandcrème van Collistar, lippenbalsem, een grote fles water, nootjes, vers fruit en niet te vergeten onze notitieboekjes (omdat geniale ideeën altijd op de meest onverwachte momenten komen).



Blote voeten in het warme zand & het geluid van omslaande golven op de achtergrond... kan het niet altijd zo'n zalige zomer zijn? Onze favoriete Scheveningse strandtenten zijn te vinden aan het Zwarte Pad, waaronder Barbarossa Beach. We sloten hier de dag af met een heerlijk diner. Zeker een aanrader als je in de buurt bent!


Krijgen jullie ook zo'n vakantiegevoel van deze zomerse dagen?

Liefs,
Moes & Griet

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
[powr-popup id=fe31d25c_1536594667]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »