Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
08 Jun 2021

10x de leukste vaderdagcadeaus

Zondag 20 juni wordt papa weer eens extra in het zonnetje gezet. Het is namelijk al bijna vaderdag. Maar wat geef je een vader cadeau, die alles al heeft? Dit jaar helpen wij jou een handje, door de 10 leukste vaderdagcadeaus te delen.

Ben je op zoek naar een uniek, stoer, sfeervol en persoonlijk cadeau? Bij Moes & Griet slaag je zeker voor jouw vaderdagscadeau. Zie hier 10x onze leukste vaderdagcadeaus:

1| Voor de keukenprins

Met dit zoutblok ervaart jouw vader een hele nieuwe manier van barbecueën. Er wordt een unieke smaak gegeven aan de gerechten op de barbecue. De Rivsalt Himalayan zoutblok verandert grillen in een gastronomisch feestje. Er kunnen allerlei gerechten op zoals: vlees, vis, schaaldieren en groenten. Ook kan het zoutblok gebruikt worden als een gekoelde serveerschaal. Zo kan jouw vader z'n sushi, vers fruit of exotische vruchten een extra smaak geven.

Zoutblok

2| Voor de authentieke schrijver

Is jouw vader nog van de oude stempel en schrijft hij graag alles in een boekje? Dan is dit cadeau ideaal voor hem. Het lederen notitieboekje. Dit boekje is verkrijgbaar in het zwart, donkerbruin en in een cognac-kleur. Dit notitieboekje van Uashmama heeft een stevige kaft van Italiaans hoogwaardig leder. Een boekje dat je graag overal in je tas mee naartoe neemt, zowel voor zakelijke notities als voor inspirerende teksten. Doordat de kaft gemaakt is van leer, is elk boekje uniek.

Lederen Notitieboekje Uashmama Notitieboek

3| Voor de gadget-vader

Is jouw vader getrouwd met z'n elektronica? Dan vindt hij het vast ook zo een ramp als z'n telefoon onderweg uitvalt. Met onze powerbank zal dit niet meer gebeuren. Los van het feit dat het erg praktisch is, ziet onze powerbank er ook nog eens stijlvol uit. 

Powerbank

4| Is jouw vader ook zo zen?

Ook vanuit onze eigen collectie hebben wij een mooie parel voor jouw vader. De heerlijke geurkaars 'Back to Nature' ruikt naar een kruidig bos, vol zilversparren, patchoeli en vanille! Ideaal voor als je vader net even te lang op het toilet gezeten heeft.. Deze geuren zijn ook beschikbaar in de vorm van een vegan roomspray, handzeep en een mist

Geurkaars

5| Voor de tuingenieter

Romantisch, en toch heel stoer. Deze 'Bluestone Waxinelichthouder' past perfect op de tuintafel. Hij is industrieel, maar geeft ook warmte af. Heerlijk in het midden van de tafel tijdens een lange avond bier drinken in de tuin.

Bluestone waxinelichthouder

6| Bier & bitterballen!

Over lange avonden in de tuin gesproken.. Hoe stijlvol is het om al je borrelhapjes op een plank te serveren? Kaas op de plank, stokbrood in een Uashmama broodmand, en saus in schaaltjes. Top avond gegarandeerd!

 Broodmand Uashmama Saus schaaltjeBorrelplank

7| Voor de thuiswerk-vader

Werkt jouw vader thuis, maar kan z'n kantoor wel wat stylingadvies gebruiken? Deze plantenpot is multifunctioneel. Deze plantenpot met ronde vormen is vervaardigd van ecomix. Ecomix is een materiaal dat bestaat uit gerecyclede natuurlijk materialen. De pot is omkeerbaar, zodat je er zowel kleine als grote planten in kwijt kunt. Hoe meer planten, hoe meer zuurstof, hoe beter de werksfeer. 

Plantenpot

8| Z'n eigen voetenbankje

Heeft jouw vader ook altijd z'n eigen plek op de bank? En weet hij dan niet waar hij z'n voeten kwijt moet? Daar hebben wij wat op bedacht. Deze poefs zullen z'n voeten hoog houden. Zij zijn verkrijgbaar in het grijs en in het antraciet. Beide poefs zijn van vilt. 

Poef

9| De koffieleut 

Geniet jouw vader ook zo van koffie? Dan is deze mok voor hem gemaakt. Stoer en sfeervol, van House Doctor. Het geribbelde oppervlak ligt zo fijn in de hand dat je hem niet meer neer wilt zetten wanneer je hem eenmaal vast hebt. Het eigentijdse ontwerp en het gespikkelde glazuur geven de Berica beker een informele uitstraling, waardoor hij perfect is voor knusse avonden op de bank of om thee in te serveren aan vrienden. 

Mok

10| Voor de grappenmaker

Een lief, zelfgeschreven kaartje. Jouw vader, jouw held (op sokken), jouw trots, jouw rots in de branding. Hij zal zich vast van alles kunnen wensen. Maar wat nou écht persoonlijk is: een kaartje met jouw handschrift, van jou, voor hem. 

Kaartje

Hoe verwen jij jouw vader op vaderdag? Ga je gezellig uit eten of pak je juist lekker uit met een leuk vaderdagcadeau?

Laat het ons weten of gebruik #moesengriet onder jouw Instagram foto.

Liefs,

Moes & Griet

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
[powr-popup id=fe31d25c_1536594667]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »