Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
23 May 2018

Nieuw: Vegan Tassen van Uashmama

Tassen, ze zijn er in allerlei soorten, kleuren & materialen. Wij houden van stijlvolle accessoires & een tas maakt wat ons betreft de outfit compleet. Waar we extra blij van worden? Duurzame tassen waar een mooi verhaal achter zit. Uashmama’s items van wasbaar papier bijvoorbeeld.

Alle tassen (en andere items zoals de paper bags) van dit merk zijn fair made & eco. Bij het maak proces is rekening gehouden met het welzijn van mens, natuur en dier. We kunnen nu het fijne nieuws vertellen dat de nieuwe collectie tassen 100% veganistisch is. Een groot deel van huidige items is voorzien van een lederen detail. Bij de nieuwste collectie is dit vervangen door natuurlijke materialen, zoals papier en biologisch katoen. Dus geheel vegan verantwoord.


Shopper Carry One Large  Shopper Sydney  Rugzak Aghi  |  Schoudertasje Paris  Rugzak Boston

Het papier AGGO® -waar de Uashmama tassen van worden gemaakt- is wasbaar, waterbestendig en zorgt ervoor dat ze zeer licht in gewicht zijn. Hoe dit papier op een duurzame wijze tot stand komt? We leggen het je uit.


Papier AGGO®
De vezels (cellulose) waarvan het papier wordt gemaakt komen van kweekbomen uit Noord-Europa waar ontbossing wordt gecontroleerd en zijn voorzien van de keurmerken Oeko-Tex, FSC en Responsible Forestry. In het Italiaanse Toscane wordt het materiaal verder verwerkt tot het materiaal wat wij vandaag de dag kennen als AGGO®. Met een speciale machine krijgt het de juiste vorm en dikte. Veganistische vetten zorgen ervoor dat het papier de perfecte ‘zachtheid’ krijgt en bovendien sterk en waterbestendig wordt. Hierna krijgt het de juiste kleur. Voor deze kleuring worden plantaardige kleurstoffen gebruikt. Met een traditionele steenrol van meer dan 100 jaar oud wordt het papier gewalst, zodat deze de unieke ‘AGGO®’ uitstraling krijgt.

Van papier tot stijlvolle vegan tas…
Na alle natuurlijke behandelingen en finishing touches wordt het papier door experts gecontroleerd en naar kleine Italiaanse ateliers gebracht. De tassen worden met liefde bedacht en stuk voor stuk ambachtelijk gemaakt. Uniek, stijlvol & ook nog eens 100% vegan (van het papier, de details tot de stiksels en lijm).
Wij kunnen niet wachten ze te gaan dragen.




Met welke tas zien we jou binnenkort lopen? Bekijk hier de vegan collectie.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
[powr-popup id=fe31d25c_1536594667]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »