Cart
0 items
No products found...
Wishlist
items
You need to be logged in to use this feature...
Login
Log in if you have an account
Register
By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.
08 Apr 2022

10x de meest feestelijke cadeaus

HET IS FEEST! Want wij, Moes & Griet, bestaan 10 jaar! Dit is zeker een feestje waard. Dit feestje willen wij graag met jou vieren. Wij geven jou weer een top 10 cadeau. Vind jij het leuk om jezelf of iemand anders een feestelijk cadeau te geven? Dan hebben wij hier 10 feestelijke cadeaus voor jou op een rijtje gezet.

1| Een duurzaam short om te dragen tijdens het bakken van feestelijke taarten 

Het leuke aan dit schort is dat je zelf je favoriete kleur bretels erbij kiest. Dus ieder schort kun je een persoonlijke touch geven. De bretels zijn gemaakt van wasbaar papier AGGO® en zijn makkelijk te verstellen. 

 

 

2| Wijn, bier of bitterballen op je kleding gemorst? Snel in de wasmand!

Anders dan de originele waszak kan dit model handig gesloten worden. Trek eenvoudig aan het trekkoord aan de bovenkant en je spullen zijn netjes opgeruimd. De Positano is verkrijgbaar in diverse kleuren waardoor deze geschikt is voor ieder interieur. 

 

 

3| Is iemand jouw lichtpuntje? Dan is deze lamp een mooi symbolisch cadeau

Deze lamp is 100% gemaakt van natuurlijke vezels. De doorschijnende warmte geeft prachtig licht. 

 

 

4| Een andere manier om iemand warmte cadeau te geven? Deze sjaal is daar een goeie tip voor

Deze sjaal is mooi, groot, zacht en beschikbaar in verschillende kleuren. Fijn voor de lange zomeravonden of de koude wintermaanden. 

5| Een notitieboekje om al je lieve wensen voor het feestvarken in de schrijven

Wil je een persoonlijk cadeau geven? Geef dan dit vrolijke notitieboekje cadeau. Schrijf hier van te voren een lief berichtje in voor de ontvanger, en geniet van het geven! 

 

 

6| Toe aan een feestelijke muur? Ga voor een collectors' item!

De posters van Crisps sheets zijn echte collectors' items. Zoals ook deze poster Fern. De poster is gemaakt van kwalitatief dik papier. Op de poster is zwart-witte varen afgebeeld met tekst over een varen. Mix & match hem met andere posters & foto’s en creëer je eigen fotowand. 

 

 

7| Geef je liever een kleinigheidje cadeau?

Theelichten zijn een musthave in iedere woning en geven je huis direct een warm en sfeervol gevoel. 

 

 

8| Wil je een 2 in 1 cadeau geven?

Klinkt gek, maar ga dan voor Himalaya zout! Himalaya zout is fijn om te gebruiken in de keuken, maar ook heerlijk als basis van een (voeten)bad. Ook is dit zout een goede basis voor een stoombad bij een verkoudheid, of een mond- of oogspoeling. Het Himalaya zout komt in een leuk potje, waardoor het ook een stijlvol cadeau is om te geven. 

 

 

9| Feest met kids!

Een kookboek. Donna Hay vindt het belangrijk om kinderen te laten zien hoe leuk en lekker het is om te koken en te bakken. Zij is altijd in de weer met haar verzameling succesrecepten voor kinderen. In dit boek vind je haar toppers, veel variaties op haar klassiekers, met een gezondere make-over. Stap-voorstap uitgelegd, leuk om te maken en, het allerbelangrijkst, bij haar thuis keer op keer een schot in de roos. 

 

 

10| Touch of gold

Ieder feestje needs a touch of gold. Ook dit feestje. Geef deze (herbruikbare!) rietjes cadeau, of haal ze in huis voor je eigen feestje. Dit maakt het drinken van jouw drankje éxtra feestelijk!

Op zoek naar nóg meer cadeautips? Lees dan deze blogs:

10x de leukste bedankjes!

10x de leukste vaderdagcadeaus

10x de leukste valentijnscadeaus

Wat vind jij het meest feestelijk om cadeau te krijgen?

Wij zijn erg benieuwd. Laat het ons weten of gebruik @moesengriet | #moesengriet onder je foto.

Stiekem is elke dag een feestje, geniet ervan! 

Liefs,

Moes & Griet

Be the first to comment...
Leave a comment
[powr-popup id=fe31d25c_1536594667]
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »