Cart
0 items
No products found...
Wishlist
items
You need to be logged in to use this feature...
Login
Log in if you have an account
Register
By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.
31 May 2019

5 x de leukste vegan portemonnees

Je neemt hem overal mee naar toe, hij dient bovendien als opslagplek en als je hem kwijt bent, dan is er paniek. Rarara, wat is dit? Je portemonnee!

De lederen variant is jarenlang het populairste geweest maar met de komst van deze perfecte lederen look-a-likes is leer nu echt passé. Maak het verschil met een prachtige vegan portemonnee; het is tenslotte je belangrijkste modeaccessoire.

De inhoud ervan bepaalt wat jij de komende maand te besteden hebt. Bovendien is hij degene die jouw geld, ID-kaart, pinpas, creditcard, OV-chipkaart, bonus-, spaar,- klantenkaarten en (vele) bonnetjes bewaard. Welke portemonnee past het beste bij jou? Moes & Griet heeft de 5 leukste vegan portemonnees op een rijtje gezet.

1| De vegan portemonnee voor de minimalist

Zijn muntgeld en bankbiljetten voor jou allang verleden tijd? Dan is deze vegan portemonnee dé oplossing. De klassieke kaarthouder is geschikt voor alleen de nodige pasjes als jouw rijbewijs, pinpas en je OV-chipkaart. Het formaat van deze vegan portemonnee is compact. Ontzettend handig als je geen tas mee wilt nemen want het past perfect in iedere broek,- of borstzak. Dit kleine portemonneetje is in maar liefst 13 kleuren verkrijgbaar.

z

2 De vegan portemonnee voor de Fashionista

Ben jij iemand die zorgvuldig haar accessoires matched met haar look? Bij een stijlvolle tas hoort natuurlijk een bijpassende portemonnee. Met de vegan portemonnee genaamd 'Vita’ heb je een stevig en stijlvol exemplaar in handen.  

De multifunctionele vegan wallet is gemaakt van het wasbaar papier genaamd AGGO® en heeft een fijn formaat met acht vakjes voor al jouw pasjes en twee grotere vakken. Het middelste vak is voorzien van een rits, waar je gemakkelijk al je muntgeld in kwijt kan.

3 | De multifunctionele vegan wallet

Neem jij graag alles mee in je portemonnee en is jouw portemonnee eigenlijk een verlengstuk van jouw tas? Deze vegan clutch is perfect voor een avondje uit- het heeft genoeg ruimte voor je geld, pasjes en jouw telefoon.

En onze persoonlijke favoriet? Gebruik hem ook als reisportemonnee, ideaal voor je paspoort! De look van leder wordt bij deze portemonnee nog extra benadrukt door de krokodillenprint. Neen, dus geen échte krokodillen portemonnee maar wel één met een fijne look. Wie ga jij in de maling nemen?

4| De reisgenoot

Met deze tijdloze en multifunctionele portemonnee kan jij de hele wereld afreizen. Hij is praktisch en heeft ondanks alle verschillende functionaliteiten, een compact formaat. Precies wat jij nodig hebt om al jouw belangrijke documenten te bewaren.

Er zijn maar liefst 16 pasvakjes en drie grote vakken. Met deze benodigdheden heb je jouw belangrijke papieren altijd binnen handbereik. Er is genoeg plek voor je creditcards, instapkaarten en paspoort. Deze portemonnee is gemaakt van gevlochten papier waardoor deze een luxe uitstraling heeft.

Vanaf nu ga jij stijlvol de douane door met deze prachtige vegan portemonnee!

 

5 | The Elephant

Deze vegan portemonnee is een prachtig accessoire, die speciaal ontworpen is voor het tijdperk waarin we voornamelijk met pasjes betalen. Het is een niet geheel onbelangrijk item aangezien je hem iedere dag bij je draagt.  

De portemonnee is handgemaakt van wasbaar papier AGGO® met de speciale ‘Elephant’ afwerking. Deze variant heeft een ruwe afwerking waardoor het lijkt op de huid van olifant. Het goede nieuws is dat hierbij geen enkel dier aan te pas is gekomen.

Er zijn twee grote insteekvakken, die ideaal zijn om te gebruiken als telefoonhoesje. De acht kleinere insteekvakjes zorgen voor voldoende opbergruimte voor jouw verzameling pasjes en overige kaarten.

Wist je dat alle vegan portemonnees niet alleen duurzaam maar ook waterproof zijn? Ze kunnen tegen een stootje en je kunt de portemonnees van UASHMAMA® écht wassen.

The plant-based collection

Naast deze verzameling stoere en elegante vegan portemonnees, heeft Moes & Griet nog veel meer diervriendelijke producten in haar assortiment. Denk aan modieuze en smaakvolle vegan tassen, die  jouw (plant-based) look helemaal afmaken. De tassen zijn net als de portemonnees licht van gewicht, waterproof en super sterk. Leuk om (jezelf) cadeau te geven!

Wil je op de hoogte blijven van de vegan collectie van UASHMAMA? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en houd onze social media kanalen in de gaten!

Liefs,

Moes & Griet

 

Be the first to comment...
Leave a comment
[powr-popup id=fe31d25c_1536594667]
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »