Panier
0 articles
Aucun produit n’a été trouvé...
Liste de souhaits
articles
Vous devez être connecté(e) pour utiliser cette fonction...
Se connecter
Si vous avez un compte, connectez-vous
S'inscrire
L'inscription à notre boutique permettra d'accélérer votre passage à la caisse lors de vos prochains achats, d'enregistrer plusieurs adresses, de consulter ou de suivre vos commandes, et plus encore.
11 Mar 2022

Wanneer is behang een goed idee?

Behang is altijd een goed idee! Behang kan zorgen voor meer warmte, gezelligheid, rust, eenheid en zelfs voor een betere akoestiek. Ook kan het bescherming bieden. 

Hoe dit werkt, lees je hieronder.

 

 

Bescherming

Direct als je binnenkomt wil je natuurlijk je jas ophangen. Maar ja, wij wonen in Nederland. Dus vaak is je jas nat! Dat is geen enkel probleem als je de wand achter de kapstok behangen hebt met afwasbaar behang. Wij hebben meerdere behangsoorten die afwasbaar zijn. Klik hier voor een voorbeeld. Afwasbaar behang is ook erg praktisch als je huisdieren en/of kinderen hebt. Naast de hal is de keuken ook een geschikte ruimte voor afwasbaar behang. Bijvoorbeeld: achter de wasbak of het fornuis.

 

Er bestaat ook behang wat stootvast is, zoals het behang van Arte. Dit komt goed van pas bij een ruimte waar veel jassen/tassen tegen de muur aankomen. Denk aan de hal, de overloop, langs de trap of een smalle gang. Dit behang hebben wij momenteel niet op de webshop staan, maar dit leveren wij wel. Ben je hierin geïnteresseerd? Laat dan hier je gegevens achter.

 

 

 

Akoestiek

Heb je een gietvloer of tegelvloer? Dan kan de akoestiek vaak een probleem zijn. Dit los je niet op met enkel behang, maar het kan wel degelijk verschil maken. Behang met een reliëf kan je al een goed eind op weg helpen. Klik hier voor een voorbeeld.

 

Gezelligheid

Behang is een echte sfeermaker. Het geeft warmte, gezelligheid en geborgenheid. Is je ruimte nog een beetje kaal, mis je nét die extra touch of wil je gewoon een mini make-over? Ga voor behang! Ookal behang je maar 1 muur, het geeft een wereld van verschil. Wil je gaan voor iets unieks? Kies dan een extreme print met veel verschillende kleuren

 

 

 

Rust

Ga je liever voor comfort? Ook dat kan een echte eyecatcher zijn. Er bestaat ook behang in natuurlijke tinten en/of rustige prints. Denk bijvoorbeeld aan een mooi visgraatmotief of een behang met een tintje chique.

 

 

Wil je sfeer in een ruimte brengen? Dan hebben wij bij Moes & Griet een aantal mooie vliesbehangen voor je uitgezocht. Klik hier om onze gehele behangcollectie te bekijken.

Mocht je persoonlijk advies willen over een passend behang in een ruimte, laat dan hier je gegevens achter en interieurontwerpster Nuria neemt persoonlijk contact met je op.

Liefs,

Moes & Griet

Écrivez le premier commentaire...
Laisser un commentaire
[powr-popup id=fe31d25c_1536594667]
Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? Oui Non En savoir plus sur les témoins (cookies) »