Panier
0 articles
Aucun produit n’a été trouvé...
Liste de souhaits
articles
Vous devez être connecté(e) pour utiliser cette fonction...
Se connecter
Si vous avez un compte, connectez-vous
S'inscrire
L'inscription à notre boutique permettra d'accélérer votre passage à la caisse lors de vos prochains achats, d'enregistrer plusieurs adresses, de consulter ou de suivre vos commandes, et plus encore.
01 Jul 2020

Een nieuw begin van iets moois

Moes & Griet begint aan tweede hoofdstuk met Nuria en Teus.

Na 8 jaar, breekt er een nieuwe fase aan voor Moes & Griet. Oprichters Marion Wold en Annelot Lems nemen afscheid van het merk, dat symbool is komen te staan voor een comfortabele en cosy lifestyle. Maar het verhaal stopt hier niet, want Moes & Griet blijft ‘gewoon’ bestaan – en wel dankzij Nuria van Rinssum en haar vader Teus.

Toen Marion en Annelot in 2012 Moes & Griet oprichtten, ging er een droom in vervulling. Moeder en dochter waren altijd al bezig met styling en inrichting, van het zoeken naar de sfeervolste restaurants in het buitenland tot interieurtips geven aan vrienden. Tijdens een vakantie in Toscane, werden ze verliefd op de producten van UASHMAMA – waar ze exclusief distributeur in de Benelux van werden.

Na dit eerste merk, voegden vele andere merken zich bij het groeiend universum van Moes & Griet. De sfeervolle lifestyle- en interieuritems vonden uiteindelijk hun weg naar 250 verkooppunten. Als hoogtepunt volgde vorig jaar een eigen Moes & Griet-collectie met stijlvolle en tijdloze basics voor elk interieur.

Terug naar de kern

Naast de focus op het aanbieden van mooie producten voor thuis, traden Marion en Annelot op als styling- en adviesbureau voor het inrichten van huizen, (thema)projecten en events. ‘Inspireren’ bleek de rode draad in al hun werkzaamheden. Door hun sterke online en offline presence, ontstond er langzamerhand een hechte Moes & Griet-community, zegt Annelot.

“We hebben een hele mooie band opgebouwd met onze klanten en hebben veel van onze volgers ontmoet. Ook aan de vele samenwerkingen denken we met een heel warm gevoel terug.”


Maar na 8 jaar Moes & Griet, is het voor Annelot en Marion tijd om terug te keren naar de kern van hun passie: eventstyling voor Annelot en de groothandel en interieuradvies voor Marion.

Vader-dochter-duo

“Moes & Griet is uiteindelijk een sterk merk geworden, groter dan wij twee alleen”, vertelt Annelot. Daarom was er geen twijfel: het merk moest én kon blijven bestaan, ook zonder Annelot en Marion. En zo begon de zoektocht naar iemand die met dezelfde visie, oog voor detail en passie de webshop én het merk Moes & Griet over wilde nemen.

De ‘match made in heaven’ bleek uiteindelijk Nuria van Rinssum en haar vader Teus van Rinssum.


Nuria (22) runt momenteel een interieurontwerpbureau. Met Nuria Design verzorgt zij advies, styling, ontwerp en realisatie voor interieurs. Zij zocht al een tijdje naar een aanvullend project. “Voor een eigen webshop vond ik de stap nog te groot. Dus toen ik Marion en Annelot’s oproep zag, wist ik: dit is perfect. Ik volgde Moes & Griet al langer op Instagram en was weg van de producten: rustig, warm, natuurlijk en met zorg voor mens en milieu gemaakt."

"Het merk, het verhaal, de producten: het past bij me.” - Nuria

  

Familieband

Nuria wist meteen dat ze Moes & Griet niet alleen, maar met haar vader wilde voortzetten. Liefde en passie voor interieur, een oog voor detail en kwaliteit: het zijn eigenschappen die dochter en vader delen. Zij geloven dat hun kracht ligt in de bundeling tussen creativiteit en de zakelijke kant. “De familieband waar het merk op gebouwd is, vind ik heel mooi. Ik ben zelf ook heel close met mijn vader, we vullen elkaar goed aan.”

Samen willen ze alles waar Moes & Griet voor staat, behouden. Maar natuurlijk komt er ook een subtiel ‘Nuria-sausje’ overheen. “Wij willen iets meer kleur toevoegen aan het assortiment en de webshop uitbreiden met kleinmeubelen: van bijzettafels tot houten kinderspeelgoed. In de basis blijft Moes & Griet hetzelfde, dat is tenslotte wat ons ook gepakt heeft.”

“Met een kleine traan en gepaste trots nemen we afscheid van Moes & Griet. Wij slaan met dezelfde passie weer een nieuwe weg in en dragen Moes & Griet met veel plezier en vol vertrouwen over aan Nuria en Teus.”- Marion & Annelot

 





En nu ?

Vanaf vandaag, 1 juli 2020 zal Moes & Griet gevestigd zijn op Rentmeesterstraat 9 in Rijswijk (Zuid-Holland). De online store blijft open. Voor vragen over je bestellingen geplaatst vanaf 1 juli kun je mailen naar [email protected]. Uiteraard worden lopende bestellingen nog netjes afgerond. En de groothandel met o.a. UASHMAMA? Die gaat verder onder de naam FirmaWold. Voor meer informatie over de groothandel kunt u mailen naar [email protected]

 

Commentaires
Hi Ingrid. Bedankt! (:
Nuria Van Rinssum - 18 Aug 2020 - 16:24
Wat leuk. Heel veel succes!
Ingrid - 17 Aug 2020 - 11:42
Van Harte gefeliciteerd!! Ik wens jullie heel veel succes en mooie momenten vol groei!
margarita - 03 Jul 2020 - 00:41
Laisser un commentaire
[powr-popup id=fe31d25c_1536594667]
Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? Oui Non En savoir plus sur les témoins (cookies) »