Panier
0 articles
Aucun produit n’a été trouvé...
Liste de souhaits
articles
Vous devez être connecté(e) pour utiliser cette fonction...
Se connecter
Si vous avez un compte, connectez-vous
S'inscrire
L'inscription à notre boutique permettra d'accélérer votre passage à la caisse lors de vos prochains achats, d'enregistrer plusieurs adresses, de consulter ou de suivre vos commandes, et plus encore.
05 Mar 2021

De Moes & Griet-collectie breidt uit: onze eigen geurlijn!

Moes & Griet staat (al bijna 9 jaar!) voor ‘a comfortable and beautiful lifestyle’, een gevoel dat écht tot uiting komt in onze eigen items. Het is nu dan ook tijd voor uitbreiding van onze eigen collectie: de geurlijn! 

In 2019 hebben wij de Moes & Griet collectie gelanceerd met mooie basics voor in het interieur. Prachtige kussens, plaids, tassen en een mooie serie kaarten. Nu, in 2021 breiden wij deze collectie uit. Met een geurlijn!

Niets is lekkerder dan thuiskomen in een frisse omgeving. Een omgeving wat écht ruikt naar thuis. Met de geurlijn van Moes & Griet willen wij jou dat thuisgevoel geven. 

De geurlijn bestaat uit twee verschillende geuren. Deze geuren zijn verkrijgbaar in de vorm van een geurkaars, een roomspray, een mist en een handzeep.

Moes & Griet Geurlijn  Moes & Griet Geurlijn

Secret Garden

Deze geur neemt je mee in de geheime tuin van Moes & Griet, een tuin vol met jasmijn, sandelhout en grapefruit. De geur is fris, zacht en zomers.

Back to Nature

Deze geur neemt je mee in het kruidige bos van Moes & Griet. Een bos vol zilversparren, patchoeli en vanille. De geur is dan ook kruidig, intens en voelt als een warme deken. 

Geurlijn Moes & Griet  Geurlijn Moes & Griet

Eerlijke en duurzame productie

‘Tijdloos’ is voor ons een sleutelwoord. De Moes & Griet-accessoires overstijgen de trends met hun ingetogen, smaakvolle look die niet out of style gaat, maar zijn ook ‘tijdloos’ omdat ze lang meegaan. De productie van onze items is in handen van het Good Vibe & Co lab in Nederland. Zo weten wij zeker dat onze producten onder de juiste omstandigheden gecreëerd worden: eerlijk loon, werktijden en geen kinder- of gedwongen arbeid.

Bij het ontwikkelen van de producten in dit geurenlab, gaat het niet alleen om de aangename geur, maar ook om het welzijn van de gebruikers en de impact op het milieu. 

Moes & Griet maakt dus niet alleen je interieur graag een beetje mooier, maar – als het kan – ook de planeet.

De geurkaars

De geurkaarsen zijn op basis van 100% natuurlijke en biologisch gecertificeerde soja was en pure essentiële oliën. Zij hebben 25 branduren. De kaarsen zijn ideaal om welke ruimte dan ook, lekker te laten ruiken. De unieke geur helpt met het creëren van een aangename rustgevende atmosfeer in je leefomgeving, momenten van rust en harmonie. Het perfecte cadeau voor jezelf of omdat je iemand een dag vol sereniteit en ontspanning wenst. De kaars heeft een katoenen lont en is vrij van milieubelastende toxines.

De handzeep

De handzeep is gemaakt op basis van biologische kokos en zonnebloemolie. De natuurlijke zeep is biologisch gecertificeerd, heeft diep reinigende en hydraterende eigenschappen en is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de meest gevoelige huid. Bevat geen synthetische stoffen of detergenten. De zeep is heel geconcentreerd, waardoor je maar weinig nodig hebt. Op deze manier gaat de zeep heel lang mee. 

De roomspray

Onze roomspray geeft met 2 tot 3 keer sprayen een heerlijke geur aan jouw kamer, werkruimte of andere plaats die een zuiverend aroma verdient. Zo kun je de roomspray direct in de lucht verstuiven, boven een tapijt of deurmat, voor een fris en weldadig resultaat. Schud de fles goed voor elk gebruik en spray een aantal keer totdat de gewenste geursterkte bereikt is. Bewaar jouw spray op een koele plaats uit de buurt van zonlicht, maar wel lekker prominent, want deze fles mag zeker gezien worden!

De mist

Onze mist heeft als enige een glazen flesje. Het is een kleinere versie van de roomspray. Dit flesje heeft de ideale grootte om bijvoorbeeld mee te nemen in je tas of bij de hand te hebben in de auto.

  Giftbox

Geven als cadeau! Giftbox!

Wil jij de producten van onze collectie aan iemand cadeau doen? Dat kan! Wij bieden een passende cadeauverpakking. Dit is een driehoekige doos van FSC karton met biologische inkt.

Wil jij komen proef-ruiken?

Een geur is natuurlijk erg persoonlijk. Wil jij weten welke geur het beste bij jou past? Je bent van harte welkom in onze showroom @Rijswijk Zuid-Holland. Hier kun je beide geuren rustig op het gemak testen. Uiteraard onder het genot van een lekker drankje!

Wil jij graag komen proef-ruiken? Laat het ons van te voren even weten door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 0639606889.

Wij zijn heel benieuwd wat jouw favoriet is, laat je het ons weten in een reactie hieronder?

Liefs,
Moes & Griet

> vind hier de gehele Moes & Griet geurlijn!

Commentaires
Gefeliciteerd met deze geweldige uitbreiding! Wat een mooie namen & geuren. Leuk ook dat er een handzeep bij zit.
Lieve groet,
Mirjam __bymir__
Mirjam - 05 Mar 2021 - 16:13
Laisser un commentaire
[powr-popup id=fe31d25c_1536594667]
Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? Oui Non En savoir plus sur les témoins (cookies) »