Verzenden & retourneren

Verzendkosten


Zodra wij de betaling ontvangen hebben sturen we de bestelling naar je op.
Om dit zo snel mogelijk te laten verlopen adviseren wij IDEAL of internet bankieren te gebruiken. Je kunt je bestelling ook afhalen maar laat het ons dan weten zodat we een afspraak kunnen maken. 


Wij streven ernaar de bestelling binnen 5 werkdagen te verzenden met Post NL. Mocht het bestelde om welke reden dan ook niet leverbaar zijn, wordt de Klant  hiervan binnen uiterlijk vijf (5) werkdagen op de hoogte gesteld. De Klant is gerechtigd om aan te geven of hij wil wachten, dan wel de bestelling ongedaan wil maken, tenzij hierover tussen de Klant en Moes & Griet een andere overeenkomst is afgesloten. De exacte kosten, inclusief de verzendkosten worden aan de Klant vóór de definitieve bestelling kenbaar gemaakt.

De verzendkosten voor Nederland zijn de gebruikelijke TNT-posttarieven:

0   - 10 kg =    6,75 euro
10 - 30 kg =  13,00 euro

Klik voor de actuele tarieven voor zowel binnen- als buitenland op onderstaande link:

http://www.postnl.nl/tarieven/pakketten/

Brievenpost

Als u denkt dat iets wel door de brievenbus kan, dan is dit is echter altijd op eigen risico daar wij dan geen enkele track en trace code hebben en pakketten zoek kunnen raken.

Klik voor de actuele tarieven voor zowel binnen- als buitenland op onderstaande link:

http://www.postnl.nl/tarieven/pakketten/

Indien het product niet door de brievenbus kan en u heeft dit wel aangegeven zullen wij u vragen om de extra verzendkosten aan ons over te maken. 

Retourzending

De Klant is gerechtigd het Product, na ontvangst, binnen 14 dagen in de (indien aanwezig) originele verpakking en zonder enige gebruiksschade en op eigen kosten, retour te zenden.  Uw betaling wordt zo spoedig mogelijk vergoed.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x